Inicia la sessió

Les galetes han d'estar habilitades en el vostre navegador Ajuda: "Les galetes han d'estar habilitades en el vostre navegador"

És la primera vegada que veniu aquí?

Si no teniu un compte obert en la intranet de Babord, cal que dediqueu un minut a la creació d'un nou compte d'usuari vàlid en aquest lloc web. Les passes que heu de fer són:

1- Obriu el formulari Crea un compte d'usuari nou   (també trobareu el botó de més avall).
2- Ompliu el formulari amb les vostres dades personals. També heu de definir un nom d'usuari i una contrasenya.
3- Rebreu immediatament un correu a la vostra adreça electrònica. (fins ara està funcionant correctament, si fallés caldrà l'aprovació manual de l'administrador de la intranet, i l'alta es retardarà 1-2 dies. Quan tingueu l'alta aneu al punt 5è).
4- Llegiu el correu i feu clic en l'enllaç web inclòs. Es confirmarà el vostre compte i podreu entrar-hi.
5- La primera vegada que accediu a la intranet, heu d'anar al bloc esquerre de navegació i entrar ala pàgina d'inici i us haureu d'inscriure com a membre de Babord (aquesta opció l'amagarem aviat) o com a simpatitzant(probablement serà l'única opció disponible).
6- Aleshores ja tindreu accés a l'espai de Babord. En endavant només haureu d'introduir el vostre nom d'usuari i la contrasenya (en el formulari d'aquesta pàgina) per tal d'entrar-hi i tenir accés als espais on esteu autoritzats.

Gràcies pel vostre interès.                              Babord